Jäsenyys

Voimme palvella sinua ja valvoa etuasi paremmin – kaikkialla

dreamstimelarge_44402360

 

Keräämme jäsenrekisteriä kartoittaaksemme jäsenkunnan laajuuden ja palvellaksemme jäsenistöämme entistä paremmin tulevaisuudessa. Tähän astinen toimintamme on ollut kovin Lontoo-keskeistä ja haluamme tähän parannuksen paikallistamalla millä kaikilla paikkakunnilla meillä on jäsenistöä. Laajennamme aktiviteettejamme ja koordinoimme koko Britannian laajuista, vireää suomalaisvetoista opiskelijatoimintaa.

Varmistat pysymisesi ajantasalla tapahtumista ja mahdollisuuksista

Muodostamme jäsenrekisterin keräämisen ohessa sähköpostilistan, jonka kautta välitämme ajantasaista tietoa meidän ja yhteistyökumppaniemme tapahtumista, harjoittelu- ja koulutusmahdollisuuksista ja muista opiskelijoita mahdollisesti kiinnostavista tiedonjyväsistä. Sähköpostilista on ensisijainen kommunikointivälineemme jäsenistön suuntaan.

Pääset hyötymään jäseneduista

Sähköpostilista on myös ainoa kanava, jota kautta saat tiedon jäseneduista, joiden haalimisen eteen hallitus työskentelee jatkuvasti. Esimerkkinä mahdollisista eduista toimii kauppakamarin tapahtumakohtaiset alennukset ja ilmaisliput yritysvierailuille ja puhujatilaisuuksiin.

Jäsenrekisteriin kerättyjä tietoja pääsevät katsomaan vain valtuutetut hallituslaiset. Tiedot tallennetaan Google Documents -palveluun Googlen käyttöehtojen mukaisesti. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Lisäksi kaikki viestintä sähköpostilistalla kulkee hallituksen kautta. Yksityisyydensuojasi on siis turvattu eikä spammia tarvitse pelätä. Rekisteriseloseen ja lisätietoja saa lähettämällä sähköpostia isory.contact@gmail.com -osoitteeseen.

Liittyminen

Jäseneksi liitytään täyttämällä jäsenyyslomake: Linkki lomakkeeseen